Lördagsöl.

Jag gick ut igår, trots att jag var på dåligt humör. Åkte in till centralen och mötte upp två vänner, men tydligen hade vårt sällskap flyttat till mariatorget, så det var bara hoppa på tunnelbanan igen och åka dit. Vi blev några stycken, riktigt roligt. Första stället hette "Viking Bar", fan vad jag skrattade. Det är så typiskt svenskt ställe i utlandet. Haha. Sen blev det något biljardställe med 100meter kö till toan - Not ok!

Hur kommer det sig att jag vaknar upp med Palme-utredningen i bilder på min dator?
Hahaaa tydligen ett starkt intresse inatt.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8629731.ab


Trött.

Den här veckan har jag verkligen känt mig jättetrött hela veckan, bara viljat åka hem efter jobbet och sova. Sen har det vart iskallt, så jag har ändå inte viljat vara ute. Frös som fan om benen, nu när jag äntligen köpt nya jeans. Och hur slutade arbetsveckan? Jo, jag och C låg i sängen och pratade och planera fredagens middag och skulle bara vila lite. Och nu 12 timmar senare vaknare jag upp!?!

Hahaa. Där försvann hela fredagen liksom. Tack för den.
Varför är jag så trött?

Nu är det dags o betala räkningar. En lördagmorgon klockan 5. Hahaa..

Veckan efter veckan.

Kläder är ett stort intresse. Idag provade jag något nytt.
Stuprör och flanellskjorta! Bah.Skönt med en ny vecka, efter en ganska hektiskt vecka 7 - min födelsedagsvecka. Tre dagar gick åt till att fixa massa saker, både ute och här hemma. På torsdagen (dagen D) så kom min och C's familj över på tårta. På fredagen blev det middag tillsammans med min fina vänner Hanna och Linnéa. Och på lördagen åkte jag, Cibba och Linnéa till Erikshjälpen och letade grejer från 70-talet. På kvällen var det ju dags för årets födelsedagspartajjj med 70-talstema.. och fan vad lyckat det blev! Jag var helt lyrisk över engagemanget och feelingen. Det var verkligen som om o komma tillbaka till det härliga 70-talet. Underbart.


sundaymornin'GODmorgon söndag!
vi hamna på hemma-villa-fest igår i tallkrogen. jag blev såld på tallkrogen. eller att det fanns villor nära tunnelbanan. nu vill jag köpa en villa i tallkrogen eller något annat ställe med tunnelbana. wiiiie. tänk och ha ett eget hus! inreda... :) och bjuda över vänner hela tiden.

festen var rolig, jag kände mig gammal och nykter. haha. kunde inte dricka så mkt pga min canarie-bakterie eller vadfan det är. när ska det gå över?

känner mig glad ändå och har gjort de senaste dagarna.

nästa vecka blir det fullt upp. det är ju trots allt min födelsedagsvecka :D

Snökaosdagen! Haha

Lunchshopping gör en glád! :] Trots snööökaos!!

Igår hoppade jag på en buss som var släckt och det var riktigt mysigt o åka buss när snön föll utanför fönstret. Men sen tände busschauförren lamporna och bad om ursäkt.. Vadå ursäkt? Jag tyckte det var helt underbart och åka i mörkret och se början av kaoset där utanför. Steg av i sundbyberg och tog en snabb fika med Cissi. Superkul och träffa dig!

På tunnelbanan påväg hem senare så träffade jag energikicken Sofie och fylldes med massa energi. Kul o se dig också, borde ta den där ölen snart..

Och imorse.. Jag gick ut några minuter tidigare för jag visste att det var mycket snö. Min bil stod på datumparkering, så jag var tvungen och ta bilen till jobbet. Sjuuuukt mycket snö, jag skottade och skottade och skottade.. men det hände ju ingenting kändes det som. Funderade en kort sekund på att låta bilen stå kvar (500 kr i böter) samt komma försent en timme till jobbet, men den tanken försvann ganska fort. Efter en halvtimme av skottning så kom det en kille och fråga om jag ville ha hjälp - Ehm ja? Sen kom hans kompis och satte fast en bogseringslina längst fram på min bil och hjälpte mig att komma ur min parkeringsplats - Taaack !

Sen var det bara och köra rally till jobbet, oplogade vägar hela vägen.. tillochmed essingeleden?!

När klockan slog lunch, gick jag av en slump in på Gina Tricot och tänkte kolla på lite kläder. Provade en hel del och kom därifrån med 5 nya plagg! och 6 nya stämplar i mitt bonuskort, ifos får jag dubbla eftersom jag jobbar i samma centrum. Shoppa är bra för själen, har känt mig glad hela dagen. Kläder är verkligen mitt stora intresse!

Oversizetröja och nya leggings! Ugglan är också ny :)

En öppen kofta/tröja, en vit tröja och ett vitt linne.

Känner mig helnöjd!

Sen nu på kvällen så skulle jag över till Linnéa för och ha lite tjejmiddag med mina underbara brudar. Jag ställde mig vid busshållsplatsen och väntade.. och väntade.. i en halvtimme på en buss som aldrig dök upp. En busschaufför sa att just den linjen som jag skulle åka, inte hade gått på hela dagen.. Men alla andra linjer verkade ju gå! Suck. Hoppade på en ersättningsbuss, eftersom gröna linjen var paj, och kom till gullmarsplan där jag sprang till tvärbanan. Vidare till liljeholmen och till sist tunnelbanan till Hägerstenssåsen. Hahahaa. Skönt och äntligen komma fram och träffa mina brudar.

Detta var min underbara fredag.. :)

Heeeeeeej !

Ibland är jag så dålig på att uppdatera den här bloggen, jag har hört att om man ska ha en bra blogg ska man skriva varje dag, haha. Min blogg handlar nog inte om att bli bra, utan mer som min dagbok.

"Hej dagboken! Det är tjejen bakom tangenterna som skriver! ;)"

Onsdagen den 26 januari drog jag iväg till Gran Canaria tillsammans med julia. En tjej som jag bara träffat 4-5 gånger tidigare, men fan vilken rolig vecka vi hade. Vi festade, fotade, åkte karuseller, va på utflykt med pensionärer, åkte taxi, käka canariepotatis, hoppade i saharaöknen, solade i sandstorm, fick massa gratis sprit, skrattade och under veckan dök det upp mycket interna ikoner och situationer! Som vi på planet hem skrev en hel bok om :D
Ett stående skämt... Asssssåååå shiiiiiit - från flickorna på klitteholm
Men tror jag ska skriva ett långt inlägg om gran canaria resan... senare.

¤ ¤ ¤

Snart är det dags... för min födelsedag!? Fan, jag tyckte precis att jag firade den. Vad hände med det här året? Shiit. Ah, men hur ska det firas i år då? Andra år brukar jag vara väldigt pepp och ha mycket planerat, men i år har jag inte hunnit tänka ut något. Så... ?RSS 2.0