Sommar sommar fest.

Jag tänkte skriva ett inlägg för någon dag, men då låg hela blogg.se nere och det gick inte och skriva. Då hade jag mer positiv energi än vad jag har nu iallafall. Men jag ska försöka..Det är sommar nu och fest utomhus är bland det bästa jag vet. Speciellt när man träffar massa fina vänner som man kanske inte sett på väldigt länge. Skratta, dricka och njuta av solen. Det finns väl en baksida också; alkohol. Jag måste lära mig och tygla mig själv och inte flippa ur, så jävla trött på det. Jag älskar när jag kan slappna av och ha kul. Vara den galna yen som jag vart genom åren. Jag älskar och träffa nya människor, i en måttlig mängd. Så nu sitter jag här och klurar lite över den kommande helgen. Ska jag åka eller ska jag inte? Har letat efter en tjejkompis med körkort, det vore bäst. Jag har tidigare åkt med grabbarna och det har ju fungerat det med. Är som sagt lite kluven. För samtidigt som det nog blir en fantastisk fest, så händer det en hel del härhemma också. Det är tre olika grejer på fredag och på lördag spelar Neelix!

Övrigt, vad händer på Midsommar?

Min konstiga helg.

Idag är det måndag, en ny vecka. Efter en konstig helg. 

I fredags skulle jag gå ut, men klockan tolv tog soffan mig istället. Ångrar det lite nu i efterhand, för det hade vart riktigt kul och gå ut.. för en gångs skull. På lördagen drog jag och Linnéa hem till Hanna, som var så snäll och grillade god mat till oss på sin balkong. Det är alltid god mat hemma hos Hanna! Tänk om man själv hade det breda sinnet för mat. Får alltid inspiration av min fina vän.Efter middagen och schlagerfestivalen var det dags och dra in mot stan, där jag skulle möta upp Madde och gå ut. Tunnelbanan var försenad (min vanliga tur när jag är hos Hanna) så klockan sprang iväg och klockan 2 kom jag in till stan. De skulle dra vidare mot Ö-malm, my big No No. Jag fick inte tag i Cibba överhuvudtaget och då blev jag sur och åkte hem istället. Lyckad utgång! Som vanligt...

La mig på soffan och vaknade på söndagsmorgonen klockan 1o av ringklockan på ytterdörren, jo då var det dags för och åka iväg på ko-utsläpp! Jag har då aldrig sett en så trött C öppna dörren och sen bli pepp på att dra iväg. Vi klädde på oss på 5 minuter, eller ja jag hade kläderna och sminket på mig från dagen innan haha. Vi hoppade in i mina svärföräldrars bil och drog iväg ut mot Gålö.Det var lång kö, mycket folk.. mestadels barn och det regnade. Vi kom dit någon minut innan kossorna skulle springa ut. Stod och kollade när de sprang ut, men de hoppade inte så mycket som vi hade hoppats haha. Vi stod där i 1o minuter och bestämde oss sedan för att åka hem. Då vi var ganska nära mami, så åkte vi förbi på en spontan söndagsfika.

Jag tycker om dagar som det regnar, speciellt om det bara gäller en dag och man sitter på landet.
<3

Resten av söndagen flöt på med o städa, skriva en att-göra-lista (jag älskar listor), slänga skräp, fixa i min garderob, komma på ett nytt litet projekt för köket och baka kaka. Samt irritationsmoment, därav mitt måndagsuppvaknade.

Efter jobbet idag, åkte jag och köpte lite hyllplan till mitt nya projekt i köket.
Bilder kommer när det är klart! Om det nu blir bra.. :)

Förresten, sett de nya goda frimärkena?!! :D
En rolig grej som hände i helgen iaf.. Vi bokade flygbiljetter till Berlin i juni!
Äntligen ska jag åka o hälsa på syrran. Wiiiie ", 

New York.

New York var en häftig stad, stor och högljudd. Man kände sig otroligt liten när man gick där mellan alla höga hus. Vi åkte upp till 102a våningen i Empire State och såg hela stan. Sjuk känsla. Byggnaden svajade och det kändes som om man var på en ålandskryssning, heh. Shoppingen var inte riktigt i min smak, men hittade en del smycken och lite kläder. Och en superfin tinker bell mugg från disneyaffären!Vi var på många olika sevärdheter, intensiva dagar och det är väl lite kul såhär i efterhand och ha sett allt. Men mitt sätt och resa skiljer sig nog lite, jag älskar och gå omkring på gatorna och hitta konstiga krypin och fota levande bilder. Skratta, hoppa och leva. Njuta av solen och ha semester. Denna resa innehöll båda sidorna.


Jumpin aroun' the world.
Och jag fick mina söta svärföräldrar o hoppa! :)Det finns så mycket bilder från denna resa.. Mer kommer på Facebook.

Det var riktigt kul och se New York och jag fick verkligen mersmak för att se mer av USA. Kanske dags och göra en riktig roadtrip igenom landet och se massa olika delar. Då behöver man mycket pengar och tid. Får se när det kan bokas in i livskalendern. :)

Barn.

Det är mycket barn-snack nu, lite överallt faktiskt.
Min kollega ska snart bli mamma och jag är så glad
för hennes skull. Längtar tills den lille kommer ut!

Kom o tänka på en rolig sak idag.
En gång i tiden hängde jag med två olika killar på bokstaven M,
inte samtidigt men i samma tidsperiod.. och nu i dagarna har
dessa killar fått ett varsitt barn. De har blivit pappor båda två!

Lugn.. jag funderar inte på o skaffa barn nu. Däremot har jag
kommit på det perfekta namnet på första barnet - om det nu
blir en tjej vill säga. Även till andra och tredje också ;)

Undra hur ens egna barn kommer se ut..
Den som väntar får se..


RSS 2.0