Snökaosdagen! Haha

Lunchshopping gör en glád! :] Trots snööökaos!!

Igår hoppade jag på en buss som var släckt och det var riktigt mysigt o åka buss när snön föll utanför fönstret. Men sen tände busschauförren lamporna och bad om ursäkt.. Vadå ursäkt? Jag tyckte det var helt underbart och åka i mörkret och se början av kaoset där utanför. Steg av i sundbyberg och tog en snabb fika med Cissi. Superkul och träffa dig!

På tunnelbanan påväg hem senare så träffade jag energikicken Sofie och fylldes med massa energi. Kul o se dig också, borde ta den där ölen snart..

Och imorse.. Jag gick ut några minuter tidigare för jag visste att det var mycket snö. Min bil stod på datumparkering, så jag var tvungen och ta bilen till jobbet. Sjuuuukt mycket snö, jag skottade och skottade och skottade.. men det hände ju ingenting kändes det som. Funderade en kort sekund på att låta bilen stå kvar (500 kr i böter) samt komma försent en timme till jobbet, men den tanken försvann ganska fort. Efter en halvtimme av skottning så kom det en kille och fråga om jag ville ha hjälp - Ehm ja? Sen kom hans kompis och satte fast en bogseringslina längst fram på min bil och hjälpte mig att komma ur min parkeringsplats - Taaack !

Sen var det bara och köra rally till jobbet, oplogade vägar hela vägen.. tillochmed essingeleden?!

När klockan slog lunch, gick jag av en slump in på Gina Tricot och tänkte kolla på lite kläder. Provade en hel del och kom därifrån med 5 nya plagg! och 6 nya stämplar i mitt bonuskort, ifos får jag dubbla eftersom jag jobbar i samma centrum. Shoppa är bra för själen, har känt mig glad hela dagen. Kläder är verkligen mitt stora intresse!

Oversizetröja och nya leggings! Ugglan är också ny :)

En öppen kofta/tröja, en vit tröja och ett vitt linne.

Känner mig helnöjd!

Sen nu på kvällen så skulle jag över till Linnéa för och ha lite tjejmiddag med mina underbara brudar. Jag ställde mig vid busshållsplatsen och väntade.. och väntade.. i en halvtimme på en buss som aldrig dök upp. En busschaufför sa att just den linjen som jag skulle åka, inte hade gått på hela dagen.. Men alla andra linjer verkade ju gå! Suck. Hoppade på en ersättningsbuss, eftersom gröna linjen var paj, och kom till gullmarsplan där jag sprang till tvärbanan. Vidare till liljeholmen och till sist tunnelbanan till Hägerstenssåsen. Hahahaa. Skönt och äntligen komma fram och träffa mina brudar.

Detta var min underbara fredag.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0