En magisk fredag.

Denna dag har vart fylld med magi och starka känslor.

Efter att ha jobbat tre timmar, hoppade jag in i bilen och körde i cirka 20minuter. När jag började närma mig mitt mål, började jag nästan gråta för jag helt plötsligt blev väldigt nervös. När jag hoppade ur bilen visste jag inte var du var, men M öppnade dörren och sa att du låg och sov. När jag öppnade din dörr så stod du där, nyvaken med ruffsigt långt hår. Vackrast.

Vi kramades och det var magiskt att få känna dig så nära mig, igen. Jag har saknat dig väldigt mycket, men samtidigt tror jag att detta avbrott var det bästa som kunde hända just nu. Jag känner mig starkare, än när du åkte iväg och jag har tänkt väldigt mycket vilket har gett mig många nya tankar om framtiden.

Du är så fin och jag är så glad för den tid vi fick tillsammans idag.

Duojag.

Att inte leva i framtiden.

2006.05.08


Tiderna förändras och historien är en annan. Ramlade in i gamla mappar med olika bilder från tidigare delar av mitt liv. Det är mycket som har hänt under åren. Många olika människor som fått olika platser i mitt hjärta. Bilder är bra för att minnas. Jag raderar ingenting. Så har du kommit in i mitt liv, så finns du alltid kvar i mitt bildminne. Jag lever på minnen, vilket inte alltid är så bra. Borde försöka uppskatta nuet istället, vad jag faktiskt har i dagsläget. Jag har vunnit tre stora önskningar, som jag minns att jag hade i början av 2oo6. Jag ville ha jobb, lägenhet och körkort.

Två dagar efter att denna bild togs, så började jag på Clas Ohlson som deltidsmedarbetare och sen gick det fort för mig att utvecklas i den butiken. Jobbade heltid hela sommaren och på hösten fick jag erbjudande om en heltidstjänst. Bara några månader efter det, fick jag erbjudande om att bli dekoratör då min kära kollega skulle få sitt första barn. Jag tackade självklart ja och det jobbet har verkligen fått mig att växa och använda lite mer av min kreativitet. Det har vart en stor utmaning och samtidigt väldigt roligt. Under tiden har jag också vart med och byggt om hela butiken 3 gånger, då vid nytt katalogsläpp. Och nu i början av detta år, så fick jag erbjudande om att vara nyckelansvarig/arbetsledare samtidigt som jag fortsätter med dekorationen/kampanjen. Nu i maj är det 3 år sen jag började som deltidare och idag står jag här med 3 tjänster i 1. Jag är fan grym! (Det är bara att jag ska inse det också...)

Lägenhet, ja. I slutet av juni 2oo6 fick jag min första lägenhet på emågatan. En mysig liten etta på 25kvm, som jag trivdes så jävla bra i. Mycket minnen med olika människor. Under 2oo8 började jag känna att lägenheten var för liten, för min personliga utveckling och kreativitet, så jag började leta som en tok efter en ny. Det var tungt, då det är väldigt svårt och få tag i lägenheter. Men sen, av en stor slump, i början av 2oo9 så fick jag den. Min tvåa på 59kvm, där jag sitter nu och har utrymme för all min kärlek till inredning. Det är dock väldigt frustrerande att jag under de två senaste månderna har levt på extremt lite pengar, då det kostar och flytta! I slutändan är det självklart värt det. För varje dag som går nu och för varje lite grej som blir upppackad, så blir jag lyckligare över att det faktiskt är min bostad - mitt hem. Här kan jag bo så länge jag vill och det känns så underbart.

Och körkortet, det klarade jag i oktober 2oo7 och en månad senare köpte jag min bil, som för andra året i rad gick igenom besiktningen häromveckan. Jag får alltså köra med "Foxy" i ett helt år till, innan nästa besiktning. Jag minns när jag köpte min bil, det var en sån kick. Det var som om att klara körkortet en gång till.

Jag uppnådde mina tre stora drömmar.
Och nu har jag nya drömmar.

Det är bra att ha något att sträva efter, små och stora mål, för att få motivation i livet. MEN jag måste lära mig och uppskatta det som händer NU också, och inte bara leva i framtiden. Jag är dålig på det, extremt dålig. Känslan av att vara nöjd når mig inte.

Lyckliga tårar.

'Ding-dong', ett nytt sms i inkorgen. Ett sms som fick mig att börja gråta. Ett sms från andra sidan jordklotet. Det kom från ingenstans och gav mig bekräftelse på alla mina tankar den senaste veckan. Jag känner mig så glad så jag började gråta. Jag hoppas bara det kommer fungera, så som vi vill... <3

Tårar fyllda av glädje och saknad.

Idag var det sol.

Vinkväll med Madde igår.
Promenad med Angelica idag.
Mys.
Idag har det vart sol och musik och kärlek.


Men fan vad jag saknar dig ikväll,
kom hem snart.Öl efter jobbet.Solen sken hela lördagen, men vissa var tvungna att jobba så
vi bestämde oss för att dricka lite öl efter jobbet.
Solen var fortfarande uppe på himlen... wiiiiiiiie. :DMetro-Fotomodellen lilljonte var meeeeed :D

Helgen har gått fort och nu sitter jag här på söndagskvällen och känner faktiskt ett lugn i kroppen. Har precis ätit middag och ska strax fortsätta packa upp lite ur mina flyttkartonger. Jag hittade min svarta dagbok och läste lite i den och blev berörd av de starka ord jag har skrivit i den. Det var efter den boken, som jag började med denna blogg. Men det känns bra att jag faktiskt ser livet lite ljusare nu och kunnat lämna mitt riktiga helvete bakom mig. Även om jag efter det har vart djupt nere i en depression under en tid, men känns det som om det börjar hända något positivt inom mig.  Känslorna och tankarna börjar leka med mig igen och jag vill tala om för människor jag tycker om, hur mycket jag tycker om de. Kärleken har hittat tillbaka till mig, även om det är en bit kvar på vägen. Jag tror på sommaren.. eller jag vet. Nästan.

Först jobba, sen resa.

Om några timmar ska jag iväg och besikta bilen, känner mig lite nervös. Förra året gick den igenom helt utan anmärkning, men i år känns det lite mer tveksamt. Hoppas hoppas. Och om några timmar sitter C på ett flygplan påväg mot Venezuela och det känns väldigt konstigt att vi inte kommer kunna ses på 15 dagar.
Jag saknar dig.För min del känns det mest som april kommer handla om jobb, jobb och mer jobb. Känns som en stor svart mur jag har framför mig, men det är många röda dagar så förhoppningvis kommer lönespecifikationen bli extremt bra i slutet av maj. Och pengar är ju verkligen något som jag behöver, för mitt sparande och för sommaren. Jag hoppas verkligen att jag o C kommer iväg tillsammans någonstans i juni. En sistaminuten eller London eller Amsterdam eller något annat. Jag behöver flyga iväg lite, för det är det jag älskar mest. I augusti blir det iallafall festival i varma portugal, oh vad jag längtar. Det kommer bli ett fint äventyr med fina människor, speciellt Angelica. Jag saknar våra galna äventyr och hoppas sommaren kommer ge oss kraften tillbaka. Solen börjar bli starkare för varje dag nu och den får mig att känna glädje.


RSS 2.0