Vecka 3.

En vecka har gått och här ligger jag i min underbara soffa en fredag. Skulle dock vara skönt och ha en schäslong. Nu har jag snart bott här i 2 år och nu börjar mina möblera-om-tankar att snurra. Samtidigt som jag trivs med möbleringen, så vill jag se något nytt när jag kommer hem. Hm.

Denna vecka började med en måndagsöl med Olivia, för att sedan vakna upp på tisdagmorgon utan ett enda sms i min telefon. För andra gången! På onsdagen försökte vi installera om den och se om smsen kom tillbaka, som de gjorde förra gången, men självklart så gjorde de ju inte det! I torsdags åkte jag till skhlm och fick sitta o vänta i ca en halvtimme innan det var min tur i den lilla tele2-butiken. Lämnade in telefonen som åkte iväg på rep och stoppade sen handen i fickan och började använda min gamla lur. Fan vad liten och lätt den är!

Efter tele2, gick jag iväg till min favoritskoaffär och hittade såklart ett par nya skor! Blev riktigt glad. Älskar när det passar på en gång och det verkligen känns rätt. Då är det inte svårt och handla.Gick även in på lagerhaus och köpte en söt usb-lampa !!!Det har gått bra på jobbet under veckan. Känns så himla skönt och äntligen kunna komma ikapp lite. Butiken ser bra ut igen och alla är glada. Men lite solsemester behöver jag, speciellt efter den här hösten. Så idag bokade jag och julia en resa till gran canaria på onsdag!!! Hur sjukt är inte det?! Jag har aldrig åkt på sistaminuten tidigare, så det ska bli riktigt kul och spännande. Vi bokade ospec boende, hahaa.. undra vart vi hamnar. :)

Bra dagar :)

Hahha ibland är livet jävligt roligt.
De senaste dagarna har vart riktigt roliga.
Tänk vad kul det är och träffa gamla och nya vänner.

I torsdags så träffades äntligen Eliten - Ellie Milli Yen - och det var riktigt kul. Prata om massa gamla minnen och nya saker som händer i ens liv. Kom på att jag känt dessa människor i cirka 9 år. Det är ju sjukt vad tiden har gått. Har legat o kollat massa gamla bilder nu på morgonen och det är så mycket människor som man hängde med för några år sen, som man knappt pratar med längre. Tråkigt..

Igår drog jag och christoffer och spelade bowling med Ellie o co, tror vi var 11 personer på tre banor. Det var riktigt kul, rejvbowling! Sen blev det utgång på söder och fan va kul jag och Emy hade på första stället vi var. Hahaha. "Singelrummet" :D Och sen helt plötsligt så ser jag att en gammal IDOL-vinnare sitter två meter bakom Emy och då blev det som om vi helt plötsligt blev groupies hahaa. Det var verkligen en klockren kväll och så himla kul o träffa lite nya människor.. och Ellie <3

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost,
sen ska jag och Ellie åka till Milli och träffa hennes bebis !!! <3
Och Sara och hennes bebis !! Reunion haha.. gamla tider. Love.


Faaan !!!

Det har inte ens gått 10 dagar av det här året.

O idag hände ytterligare en grej. Den som undrar kan få veta,
men annars är det inget jag vill skriva här helt öppet.
Internet är farligt för den egna personen.

I februari är det 9 år sen.
Det sitter som en parasit på mig, som jag inte kan få bort.
Hur ska jag någonsin bli av med det här?
Det är väl bra och vara på sin vakt, men va fan.


2o11?

2o11... Suck.

Trasig kamera efter bara två timmar efter att det nya året började.
Trasig rygg på nyårsdagen, efter en skön sömn på ett golv i ett kök.
Trasiga favoritbenvärmare, efter en rolig nyårsnatt.
Och en telefon som strular med lite småsaker.

Efter nyår blev ryggen bättre för varje dag som gick. Men i onsdags så small det till på jobbet. Jag skulle gå och hämta en blåback o korg med 2000st fejkusbminnen i papp. Det skulle jag inte ha gjort. Det enda positiva med händelsen, är att det nog inte var meningen att jag skulle åka till mediamarkt i barkaby den dagen. Ringde dit eftersom jag hade lagt undan en kamera (som inte ens fanns undanlagd!) och skulle få betala samma pris som i heron, men det gick tydligen inte. När jag kom hem på kvällen så hittade jag på internet mycket billigare.

Men annars, min rygg är helt trasig. Jag har åkt på ett ryggskott. Idag besökte jag en naprapat för första gången i mitt liv och det var en underlig upplevelse. Och han berättade för mig att jag hade en gammal skada på min högersida, som blivit aktiverad Nu. Skadan kan ha legat där i 15 år. Haha va?

Sjukskriven från jobbet och det är det värsta jag vet.
Jag vill jobba!

Jag har lite svårt och tänka på mig själv. Men min kropp säger väl ifrån och jag lyssnar inte.
Vad händer härnäst? Heja 2o11!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

DisneyOnIce med brorsan o hans två barn var kul iaf :)
RSS 2.0