Don't try to fix me

Evanescence spelas högt i mitt vardagsrum nu, lamporna lyser lite i varje rum och jag sitter mest och njuter av mitt nya boende. En stor sten är på väg att lossna inom mig och jag är så otroligt glad. Jag vet inte hur jag ska beskriva denna känsla, då jag efter en lång jakt äntligen vunnit det jag önskat mig mest. För varje dag som går nu, så trivs jag mer. Jag längtar tills jag har fått upp mer saker på väggarna och alla flyttlådor är uppackade, så jag verkligen får känna att det är mitt hem. Mitt mitt mitt.

Just nu är det ganska jobbigt ekonomiskt, men jag vet att det kommer lägga sig om någon månad. Jag får försöka tänka framåt och inse att jag inte komma kunna köpa allt jag vill, just nu. Ooh, hoppas tiden går fort. Det skulle vara kul och gå ut och dricka öl någon dag också, men det känns också ganska långt bort nu när pengarna nästan är slut redan två dagar efter löning. Men allting löser sig...

Igår åkte jag med min underbara mamma på en liten shoppingrunda. Hon har verkligen ställt upp för mig genom hela flytten, vilket jag verkligen vill tacka för. <3 Vi åkte iväg och köpte lite saker och på kvällen lagade hon middag till mig och C. Mysigt att vi alla tre kunde sitta vid köksbordet och njuta av god mat. Sen hjälpte C mig att skruva ihop min nya möbel och så fixade vi till i hallen, och det blev så fint.. tack bejb.


Det har väl hänt en del andra saker nu också, är ju ganska dålig på att uppdatera bloggen nu när det är så mycket med lägenheten. Förra veckan fyllde jag år och blev uppvaktad flera dagar av fina människor i mitt liv. I lördags var det dags för ett lugnt tårtkalas, men det slutade med ballonger o serpentiner över hela lägenheten osv.. Får se hur sugen jag är på att ha en inflyttningsfest sen då, för då hade jag tänkt och bjuda så många fler, heh.

Nypiercad är jag också, för jag känner verkligen att jag måste hitta tillbaka till min stil, har svävat iväg lite för mycket till den gråa tunnelbane-looken och jag vill inte!!! Dags för förändringar och hitta den yen jag verkligen vill vara. Det finns vissa speciella personer som inspirerar mig väldigt mycket, till att just ha sin egen stil.

Nea är en av de. Hon är en av de vackraste på denna planet och hennes hem likaså.Tack vackra människor för er inspiration. :]
Godnatt.

Flyttlådor

Det står flyttlådor överallt i min lägenhet, det är inte många dagar kvar här nu. Allt har gått fort och pengarna har flugit iväg. Det är mycket jobb, mycket att komma ihåg och mycket att ringa. När man är mitt upp i det är det ju kul, för man har ett mål med det hela men samtidigt ganska jobbigt. Jag ser framemot om några månader när jag kommit på plats i min nya lya och ekonomin blivit mer stabil, än vad den är just nu.

På lördag sover jag min sista natt här på emågatan, och visst känns det lite jobbigt då jag lider av separationsångest. Jag har bott i denna mysiga etta i snart 3 år, så det finns många minnen från denna lägenhet. Mestadels roliga... Men jag försöker tänka på det som C säger till mig; att jag kommer kunna skapa nya roliga minnen i min nya lägenhet. Absolut! Det kommer bli så underbart att äntligen kunna gå omkring hemma, kunna sitta i ett kök och äta middag eller kolla på tv i vardagsrummet. Det kommer bli sweet....

Nästa vecka fyller jag år också, så man kan väl säga att jag fått den bästa födelsedagspresenten redan..
En ny lägenhet, efter en lång tid av letande.. :)

Nu ska jag fortsätta packa, innan det blir godnatt.

RSS 2.0