...

Just nu tycker jag inte om någonting alls.
Vill helst bli förflyttad härifrån. Bort.

2o12.

Jag ser verkligen framemot 2o12!

Förändringens år!
Del 2.

Jag har en del planer framför mig,
men det gäller ju och bestämma sig också.

Det bästa året i mitt liv var 2oo8,
och när jag tänker efter så var även 2oo4
ett riktigt bra år! En månads praktik i England,
tillsammans med 15 andra från min skola.
Fan vad kul vi hade! Och sen tog jag studenten!
Livet började...

2oo8 hände allt, verkligen allt.
Vad jag än pratar om så kopplas det tillbaka till 2oo8.
Min stora livs förändring började.
Jag träffade många betydelsefulla människor att vandra vidare med.
Levde verkligen livet! Och njöt mest!
Även om inte hösten började som den bästa. Fick dock ett väldigt fint avslut.

Allt har en mening.

Så nu.. väntar jag på 2o12 med öppna armar.Thailand-2oo8-

(Tyvärr ligger alla bilder från det året på min gamla dator)

Berghs.


En kväll i slutet av november besökte jag Berghs School Of Communication.
Nu har jag kommit in på båda kvällskurserna jag sökte till våren där. Jag sökte två kurser som skulle krocka med varandra, detta för att ge mig lite mer tid o tänka på vilken jag vill gå. Men den ansvarige för intagningen har nu lagt mig på kurserna på två olika dagar, så jag kan gå båda om jag vill. Men jag kommer varken ha råd eller tid att gå båda. Så nu gäller det och bestämma mig ;)

Vilken tycker ni?

Intro - Grafisk Design

Intro - Reklam

De kostar lika mycket, är under samma period.

NoShoppaholic.

Jag har blivit duktig på att inte köpa allt som jag vill ha! ;) Antingen så fotar jag grejen och ska fundera på saken, eller så köper jag den med vetskap om att det är öppet köp. Det är faktiskt flera grejer som jag har lämnat tillbaka på öppet köp.

När jag var på bolagret i skhlm, så hittade jag denna snygga stjärna.Den skiftar i grönt, rött och gult. Supersnygg!
Men jag vet verkligen inte vart jag ska ha den,
så jag köpte den aldrig.. :)

Olivia.

En kväll i början av november, så kom Olivia förbi.Vi har inte setts så mycket den senaste tiden, så det var himla roligt o träffa henne igen! Det blev lite vin, massa prat och några kex. Sen kom två fulla grabbar in i vardagsrummet och vi började spela Sanning o Konka från en app! En mycket trevlig kväll :)

###

Olivia är en person som jag alltid tyckt mycket om, även fast jag knappt har känt henne väl. Det har alltid funnits något där och jag har känt igen mig själv i henne. Det skiljer en del år mellan oss och det är så kul och se henne växa och forma sitt liv. Jag är så glad för din skull, över allt fint som har hänt i ditt liv det senaste året. Jag har berättat vissa saker för henne, för jag vet att hon förstår på ett sätt som ingen annan kanske förstår. Tack för att du finns i mitt liv <3

Highvalley.

En helg i oktober bjöd vi över lite random vänner för lördagskalas. :)
Det blev en himla trevlig kväll!
<3

Skolavslutning.

Den 25 oktober slutade min kurs på Medborgarskolan, vilket kändes väldigt tråkigt. Jag hade en riktigt bra klass med många bra tjejer i. :) Sista dagen i skolan, skulle vi ha presentation av vårt slutprojekt. Jag och Emelie hade kämpat i en vecka med att få till det och det kändes sådär, men sista dagen när vi satte ihop allting så kändes det som om det var vårt bästa projekt! Kände mig verkligen jättenöjd. Dessutom så matchade vi med våra kläder och spelade även upp en låt, för att komma i rätt stämning.Efter skolan så begav vi oss mot Supper för att dricka lite vin och äta en supergod middag! Det är verkligen ett ställe som jag rekommenderar. Skulle aldrig ha hamnat där, om det inte var för Elisabeth. Jag trodde att hela klassen skulle med, men när vi väl satt vid bordet så var vi bara 6 av 12. Men det var de bästa så det blev en himla trevlig kväll. Det är första gången jag ätit på en restaurang utan att ens kolla vad de har för mat eller vad det kostar. Ett sydamerikanskt ställe och deras koncept var att man tog in flera smårätter och åt lite av allt. Det godaste som jag åt var högrev som var marinerat i öl och choklad i åtta timmar, tillsammans med tacochips och vispad creme freisch. Supergott!!

Mina två närmasta klasskompisar
Ania och Emelie <3Och mina favoritlunchklasskompisar! Haga gränd for the win <3Vi satt kvar ganska länge på restaurangen och när vi bestämde oss för o gå hem, så kändes det ganska jobbigt och säga hejdå till alla och veta att vi inte skulle ses nästa måndag. Men snart blir det förhoppningvis en öl med klasskompisarna :)

Emelie min fina vän, bor i falkenberg så hon har lämnat stockholm nu vilket känns tråkigt. Vi jobbade mycket tillsammans, som alltid slutade på en god restaurang eller med våfflor hemma hos mig ;) Men jag och Ania har planer på att åka o hälsa på henne i februari och shoppa på Ullared!!! :D

No pictures.

Heeej ! När jag kikar i min blogg så är det bara ord överallt, knappt några bilder. Så nu tänkte jag visa bilder från de senaste månaderna, uppdelade i lite olika inlägg.. Here we go!

#Önskar mig en app till android från blogg.se#

RSS 2.0