stressad och vilsen

jag saknar tiden. vart tar dygnets alla timmar vägen? just nu hinner jag inte med. jag sitter hemma själv och känner mig jättestressad. det har hänt saker och det kommer hända mer saker. hur jag ska jag hinna allt med denna utmattade kropp och hjärna. jag hoppas att jag kan gå och lägga mig tidigt ikväll.

amsterdam... ja. underbar och flummig stad, som jag kommer åka tillbaka till. förhoppningsvis i vår när det är lite varmare, för jävlar vad kallt det var om natten. men mysigt. en intressant upplevelse med åtta grabbar, där jag försökte agera reseledare för att få ner kostnaderna och gångavstånden. heh. tack för den här resan...

en soffa mitt på gatan i amsterdam. =)

annars är det mycket annat som spökar inom mig just nu. eller bråkar. det är jobbigt för jag påverkas även utåt genom mina tankar, som dyker upp när jag minst anar det. jag försöker ignorera, men ibland går det inte. inatt tog de sig in i mina drömmar och spelade upp en situationen, som för mig känns väldigt jobbig. jag vet hur jag reagerade i drömmen, men hur skulle jag reagera i verkligheten. jag tänker på det ibland.

jag har hamnat i en omvänd situation, där jag själv är min spegelbild och inte den verkliga personen. jag står på insidan och ser ut. jag ser på det hela som ett gammalt videoband, som nu spelas upp för mina ögon. jag är ledsen för att det är som det är. känner mig vilsen i allmänt.

godnatt.

att leva varje dag

jag har försökt leva. och jag har levt. jag lever nu
och det händer mycket saker både inom mig och i min svarta kalender.

jag tog en chans som dök upp och levde den fullt ut. jag vågade. jag provade på något jag kanske inte gjort förut. en erfarenhet rikare. för framtiden. för min resa. och samtidigt för min inre resa. små händelser får mig att växa på längre sikt. mitt liv blir rikare av allt som händer.

jag har tillbringat mycket tid med mina finaste vänner den senaste tiden. men jag saknar även andra. och ibland saknar jag även mig själv. det är svårt och hitta en balans. jag vill inte försköna saningen, utan tala om exakt hur det ligger till. ärlighet är en grundsten.

jag hade en flummig biokväll och såg "patrik 1,5". rolig och bra film och mycket popcorn. :) en annan kväll blev det öl spontant på söder. mysigt. i lördags hade jag en av mina bästa kvällar. kvällen började med att madde kom förbi och vi skulle slå in en present och hitta på ett rim, vilket gick väldigt bra. sen blev det födelsedagsfest för linnéa, vilket var kul så länge jag var där. tack för de goda favoritkakorna. sen tog jag tunnelbanan till medborgarplatsen och hamnade på klubben där massor av vänner befann sig redan. och fan vad kul det var! alla var tokfulla och tokglada. det var glädje på hög nivå och galenskap.
tack för en underbar kväll.
mitt nästa äventyr blir på torsdag, då jag drar iväg till amsterdam med ett gäng sköna människor. det kommer bli kul men jag tänker inte speciellt mycket på det eller har några förväntningar, för då brukar det bli bäst.
ett äventyr en tråkig dag i november.
och sen sker det en annan stor utveckling för mig just nu, vilket gör mig glad.
en möjlighet som jag idag tackade ja till.

det handlar om att leva. varje dag.

ikväll, inatt eller imorgon

hur ska jag kunna förklara mina handlingar, när jag själv inte ens vet vad jag håller på med.
det är som ett bereoende, som jag stretar emot men som vissa dagar tar över mig och får
mig att göra saker, som kanske inte är det som jag borde göra.

jag saknar inspirationen.
jag saknar sommaren. jag saknar musiken.
jag saknar kvällarna och nätterna. jag saknar moto.

björk är nattens musik. och tankarna flyger iväg till olika resmål.

RSS 2.0