Lördagen.


Vilken rolig och galen kväll, det blev i lördags :)

Jag har aldrig gillat landställen, men detta landställe skulle jag fan vilja köpa. Så fint och mysigt.
Det är höst och mys... och mys... och mys...

Fått energi till att träffa folk..
Saknar.

Höst.
Hösten är här och jag har nog aldrig uppskattat den så mycket som i år. Det strålar en mysstämning både inomhus och utomhus, jag får stor lust att tända ljus hela hela tiden och massor med rökelser. Stämning. Min lägenhet börjar äntligen bli klar, iallafall med alla möbler. Men lite pyssel är det alltid kvar, har lite små projekt kvar att fixa. Att inreda är verkligen det jag Älskar. Jag har under mitt halvår i denna lägenhet kunnat hantera mina pengar mellan inredning, liv i nuet samt sparande. Jag är glad när jag ser hur mitt sparkonto växer, trots att jag känner att det står så still. Men.. förvirringen är väl hur jag ska förbruka dessa pengar "sedan"?

Jag vill helst sitta i skogen och titta på alla löv med vackra färger.

Eller träffa vackra människor.
Snart åker jag iväg till Gävle, helgen efter det blir det Örebro
och i november blir det Köpenhamn.
Resa resa resa!

Vilken väg är rätt?

Veckohoroskop - vecka 37

Du börjar äntligen närma dig slutstadiet av en process som har tagit ett par år. Det har säkert inneburit att du utvecklats en hel del, men det finns ännu ett och annat som är ouppklarat och som du måste ta dig an innan du kan röra dig vidare till nya betesmarker.

När jag läste detta för några dagar sen, kände jag ord på mina känslor den senaste veckan.. Jag känner att något håller på och hända i mig och äntligen börjar kraften komma tillbaka. Jag vill ta det i min takt och vågar inte hoppas på för mycket. Tar jag det lugnt, så kommer det nog växa och växa. Och sedan försöka hitta tillbaka till den riktiga glädjen, den som får mig att skratta inombords. De känslorna som ni aldrig ser.
Samtidigt som det här händer, så har jag hamnat i ett vägval som jag försöker hitta någon sorts balans i, men allt känns så svårt, så förvirrande. Blir bara ledsen av att tänka på det, och det läskiga är att tiden går snabbare och snabbare nu.

Kan fan inte ens skriva mer...

Indiankrigaren.

Det är söndag, efter en trevlig lördagkväll. 30årsfest för Eira och Ida! Vi somnade vid halvelva imorse och jag vaknade vid två igen och har suttit vaken sedan dess. Jag känner för första gången på mycket länge, lite glädje i mig. Eller kanske är det kraft. En kraft om att jag vill börja kriga. Bli en krigare. Bli en stark yen. För att må bra och trivas.

De senaste veckorna har jag försökt börja tänka ur mitt Egna perspektiv och inte någon annans. Vad vill jag, vad får mig att må bra, vad ska jag göra den närmaste tiden? När jag förra helgen stod på dansgolvet mitt ute i skog, på en väldigt fin arrangerad fest så kände jag; att resa är det JAG vill göra. Det är kul och gå på fester, men jag behöver en paus nu. Jag känner inte samma kärlek för detta längre och känner att en paus vore bra för att hitta kärleken till festerna igen. Att orka vara social. (Det är där jag beundrar er) men jag förstår varför jag blivit så inåtvänd, för jag tappat glöden att festa på det sättet. Jag vill göra lite annat med min tid på helgerna, tex middagar eller åka iväg o träffa fina vänner. Jag hoppas verkligen att jag kommer iväg till Örebro snart. Saknar dig Nea. Och sen ska jag börja planera för min danmarksresa i november, som troligtvis blir av med min fina vän Angelica. Jag ser verkligen framemot det.

När vi kom hem imorse hade vi en mycket fin timme i sängen, innan vi somnade och det är kanske det som får mig att känna mig lite glad idag. Samt att A sa att hon vill följa med till Danmark.. och att jag känner att min tid är här nu, för att börja kriga.

Kanske passande att jag var Indian igår på maskeraden...

PocahontasYen!
Nu ska jag gå och väcka min fina pojkvän, som fortfarande sover...


Daaaanmark !

När vi i söndags skulle gå en sista gång till dansgolvet i den stora skogen,
så hittade jag flyers ståendes på en pinne. Började läsa...
GMS
TICON
VAIYSHIYAS


i Danmark...

Och kände... DIT VILL JAG!

Har funderat ett tag på att besöka danmark.. och så hittar jag en grym feeeest !
Känner lite glädjerus över detta, för jag ser det hela som ett äventyr. Mitt äventyr.
Jag vet inte vem jag ska åka med, hur jag ska åka dit eller någonting...
Det enda jag vet är att jag är ledig den helgen och jag SKA DIT.

Någon som vill hänga på?


RSS 2.0