Kurser.

Nu har jag sökt 2 distanskurser och 1 kvällskurs.. :))

Och till hösten blir det kanske och börja plugga heltid.

2012 är förändringens år. Känner det på mig.

Det gäller och skapa det man vill ha.

Och jobba mycket med sig själv.


Sista dagen.

Sista dagen i skolan imorgon :(
Känns jättetråkigt..

Imorgon eftermiddag kör vi
presentation av vårt sista projekt..
och sen är det slut.

Ska ut och äta med klassen iaf :)

Tiden har bara gått så sjukt fort,
två månader swichade förbi. Poff!

Två skitdagar.

Gaaah. Ska aldrig mer skriva ett glatt inlägg.

De två senaste dagarna har faktiskt varit ren skit.
All positiv energi har omvandlats till irritation och frustation.
Jävla skit alltså.

Nu känns inte livet alls lika bra längre... Suck.

O nu verkar min dator gå sönder snart också. Jippie.
Hade ifos ändå tänkt och köpa en ny snart, så jag har
en bra dator för kursen i vår och framtiden i höst.

En bra vecka.

Den senaste veckan har nog vart en av de bättre i mitt liv. Känner mig fylld med energi. Det har hänt många bra och roliga saker den senaste tiden, samt att jag träffat så sköna människor.

Förra veckan började med massa jobb med mitt och Emelies café DramaFiket. På tisdagen var det dags för presentation och den gick jättebra. Jag känner mig väldigt nöjd med vårt resultat. Idag började ett nytt projekt, där vi ska göra ett hotellrum till Story Hotel. Detta blir vårt sista projekt i skolan och det känns otroligt tråkigt.

Att plugga har verkligen varit roligt och jag har känt en frihet som jag inte känt på väldigt många år. Jag har en jättebra klass med bra tjejer, trevliga luncher och många intressanta projekt. Kommer verkligen sakna den här kursen och folket jag har gått den med.

Idag kändes det dock som en sten föll från mitt hjärta, det kändes som om jag har kommit på vad jag vill göra med mitt liv, den närmaste tiden. Ska bara kika lite på internet och sen kööööra!

I onsdags hade jag en halv ledig dag och på eftermiddagen åkte jag iväg till Insjön med Sara i bilen. Vi hade 4 roliga timmar i bilen och när vi kom fram, råkade vi hälsa på några killar som vi trodde skulle vara med i vår grupp, men det skulle de inte ;) Projektgruppen som vi är med i består av fjorton personer och vi känns som en riktigt bra grupp.

I lördags körde jag och C ett litet kalas här hemma och det blev himla trevligt. En liten fest som var väldigt lätt och städa dagen efter. Tack till alla ni som kom. <3

Imorse mötte jag upp projektgruppen och var med 1 timme i nya butiken. Ville ju vara med på uppstarten. Det känns verkligen roligt att vara i det här projektet, men det dröjer än ett litet tag innan jag börjar. Förhoppningsvis lite tidigare än sagt.

yeaaaH :)

Bb.

Anteckning:
Om man ska söka till Big Brother,
ska man göra det senast 1 dec.

Torsdagstankar.

Godeftermiddag!

Är lite dålig på att uppdatera, men vetekatten om ens någon läser när jag väl skriver ;) Det har vart mycket med skolan och jobbet på senaste tiden, så känns som jag stängt av allt annat i mitt liv. Hösten är här och jag älskar den! Vackra färger och mysiga dagar. Speciellt när man har möjlighet att vara inomhus.. :)

Det är mycket som snurrar i mitt huvud, stora frågor som vill ha ett svar. Jag får olika svar varje dag och skulle verkligen vilja bestämma mig. Innan 15 okt måste man söka, om man ska plugga i vår. Ska jag? Jag har funderat på en kvällskurs eller distans. Men den frågan känns som den minsta av alla.

Plugga? Jobba? Scenografi? Förpackningsdesigner? Grafisk designer?
Ekonomi hemma? Flytta till Köpenhamn?
Är väl frågorna som är i huvudet just nu ;)

Man ska följa hjärtat.. och magkänslan.. men känner det inte riktigt än..

Däremot har två helt olika personer som jag pratat med senaste månaden sagt att det lyser i mina ögon, när jag pratar om det jag gör i skolan eller om scenografi. Är det ett tecken?

Vågar jag?

Nu ska jag gå och laga middag, för snart kommer C hem från jobbet :)

RSS 2.0