En bra vecka.

Den senaste veckan har nog vart en av de bättre i mitt liv. Känner mig fylld med energi. Det har hänt många bra och roliga saker den senaste tiden, samt att jag träffat så sköna människor.

Förra veckan började med massa jobb med mitt och Emelies café DramaFiket. På tisdagen var det dags för presentation och den gick jättebra. Jag känner mig väldigt nöjd med vårt resultat. Idag började ett nytt projekt, där vi ska göra ett hotellrum till Story Hotel. Detta blir vårt sista projekt i skolan och det känns otroligt tråkigt.

Att plugga har verkligen varit roligt och jag har känt en frihet som jag inte känt på väldigt många år. Jag har en jättebra klass med bra tjejer, trevliga luncher och många intressanta projekt. Kommer verkligen sakna den här kursen och folket jag har gått den med.

Idag kändes det dock som en sten föll från mitt hjärta, det kändes som om jag har kommit på vad jag vill göra med mitt liv, den närmaste tiden. Ska bara kika lite på internet och sen kööööra!

I onsdags hade jag en halv ledig dag och på eftermiddagen åkte jag iväg till Insjön med Sara i bilen. Vi hade 4 roliga timmar i bilen och när vi kom fram, råkade vi hälsa på några killar som vi trodde skulle vara med i vår grupp, men det skulle de inte ;) Projektgruppen som vi är med i består av fjorton personer och vi känns som en riktigt bra grupp.

I lördags körde jag och C ett litet kalas här hemma och det blev himla trevligt. En liten fest som var väldigt lätt och städa dagen efter. Tack till alla ni som kom. <3

Imorse mötte jag upp projektgruppen och var med 1 timme i nya butiken. Ville ju vara med på uppstarten. Det känns verkligen roligt att vara i det här projektet, men det dröjer än ett litet tag innan jag börjar. Förhoppningsvis lite tidigare än sagt.

yeaaaH :)

Kommentarer
Postat av: Nea

Kärlek!

2011-10-18 @ 18:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0