Skitdag.

Idag är det en såndär dag som jag vill skita i allting och bara vara för mig själv. Jag börjar bli sjuk, mensen är på g och en hel del grejer irriterade mig idag. Käkade något äckligt till lunch, så magen blev ju inte direkt glad heller. Jag har längtat efter denna helg och nu har den precis börjat. Det blir o pyssla om mig själv och fixa med mina två bilar! Hoppas helgen går extremt långsamt. Ser inte framemot måndagmorgon, då julen knackar på dörren.

Men igår fixade jag iallafall en till grej på min lista,

Ny vinterjacka - CHECK!

Punkt.

Ny bil - CHECK !


Måndag och tisdag.

Två snabba, men effektiva dagar har just flugit förbi i mitt liv. Måndagen började med och komma till jobbet och känna av att man har varit ledig två dagar dvs en helg, då butiken såg tom ut. Denna vecka ska jag börja förbereda för alla julgrejer och julklappar som kommer på måndag (!!). Om man vill A på en plats, måste man flytta B till C ochsåvidare. Det är ett stort pussel. Men jag brukar fixa det ;-)

Efter jobbet igår, lastade jag in vinterdäcken i bilen och åkte o hämta Cibba vid tunnelbanan. Jag hade sett en skylt en halvtimme tidigare om däckbyte i högdalen för 200:-. Skönt om det var nära hem och när jag kom dit, så hade de tid direkt, superskönt och ha fått det fixat nu! Efter däckbytet så tog vi bilen till IKEA. Hittade äntligen nya bestick och lite annat smått. Sen gick vi in i IKEA FOOD-affären och lastade på allt vi ville ha. En hel del gott ;D och lite mat också, men fryst mat som inte är med på bilden.



När vi kom hem igårkväll, så satte jag mig i soffan och somnade på en gång, helt slut! Men hade ju ingen väckarklocka och vaknade upp o5.36 och skulle behöva gå till bilen för o skrapa rutorna klockan o5.4o!! Jippie, det var ju bara och skynda sig, men tack och lov så var det inte så farligt mycket frost på rutorna så det gick rätt fort. Sen en effektiv dag på jobbet, mycket spring fram-o-tillbaka. Efter jobbet tog jag bilen ut till Port 73 - det nya köpcentret vid haninge avfarten på nynäsvägen. Jättefint och fräscht, som alltid vid nyöppnat. Drog vidare till ica maxi och sen till länna, där jag gick in på en outlet-intersportaffär och hittade ett par nya skor! :D Kikade även efter en ny vinterjacka och på stadium hittade jag en potienell, men fel storlek såklart. Så efter jobbet imorgon ska jag kolla runt lite i centrum.



Efter dagens runda med bilen, så var det dags och sätta igång med tvätten. Cibba lagade middagen och det vart himla gott! Men är det någon som förstår att jag är helt slut nu? Så fort jag får en lugn stund och kan sitta ner, så känner jag att hela kroppen sjunker ihop och jag vill mest sova. Men samtidigt vill jag inte sova, för då börjar nästa dag och man måste upp till jobbet, men imorgon börjar jag åtminstone klockan o7.

Är på jakt efter mycket nu, känns det som.
Ny bil, ny mobil, ny vinterjacka, nya vinterskor och säkert något mer :D

Skor.

De senaste dagarna har jag hamnat på massa sko-sidor på internet. Jag brukar inte intressera mig så värst mycket för skor, men allt började med att jag letade efter foppa-tofflor. Det är rätt kul och kolla runt, finns en del fina skor som man är lite sugen på nu. Och på de flesta sidor står det "Fri frakt när du handlar över 300kr" och jag har ju självklart hittat skor för 298kr och 299kr på olika sidor, hahaha. Så därför måste man ju spana runt ännu mer och se om man blir sugen på några fler ;)


Crocs till jobbet.



Vinterskor.


Och mina två wildcard, haha.
Det skulle vara kul o ha lite skor med klack.

Sen är på jakt efter en riktig vinterjacka också, ska försöka hitta en jacka som är varm, för jag orkar inte frysa en vinter till. Men jag tycker de flesta jackorna är rätt fula, och så hittade jag en brun med fina luva och det var ju självklart ett märke, fjällräven, och kostade därefter hahah. 3999:-. Men jag är på jakt, om det är någon som vet en snygg men varm jacka, så säg till!

Nu ska det fyllas på inför vintern!

Fixa själv.



Hahahaa, man kan göra mycket roligt på Clas Ohlson! :D :D :D :D

Orange, mmm..

Idag har jag haft ledig dag, efter att ha jobbat hela helgen och jag tycker det är så himla mysigt med lediga dagar mitt i veckan. Jag vaknade tidigt imorse och myste lite med C innan han drog iväg till jobbet, sen sov jag några timmar till och vid halvnio gick jag upp. Skickade sms till mamma och åkte över till henne och åt frukost. Sen drog vi ut på jakt efter afrikanska föremål till hennes nya hall, den är superfin!! Efter några timmar med mamma, så åkte jag iväg till vårby, skärholmen och ikeaaaa. Bolagret hade fått en ny lokal i skärholmens centrum och bytt koncept, det var toknice. Massa orange saker!! På ikea införskaffade jag mig lådor, för att försöka rodda i garderoben.

Dagens fynd... förutom ikealådorna... och nya stekpannan :p
Papperslådan fick jag av mamma, från 70-talet!!



Fina saker gör mig glaaaaaad!
Hösten är otroligt vacker för tillfället. Skulle vara kul och dra ut och fota innan alla löven ligger på marken, men när finns den tiden? Kalendern är uppbokad, hm...

Snart är det helg igen! :D

Lilla tå.

För två veckor sen, var jag tvungen och vara hemma från jobbet, på grund av min lilltå. Fördjävligt att förlora pengar på den minsta tån. Men kan man inte gå, så kan man inte. Det gjorde sjukt ont. Det blev bättre efter några dagar, då kunde jag gå någorlunda men samtidigt har den inte känts helt frisk under dessa två veckor. Och gissa vad jag lyckades göra ikväll?!! Joo, jag råkade klampa in med foten i soffan och då slog jag ju självklart till samma tå igen! Suck. Det började göra riktigt ont igen, men som tur var så gick det över efter några minuter. Nu värker den lite, men jag kan iallafall gå och det är ju tur eftersom jag ska jobba hela helgen!

Jävla tå.

Annars.. har jag städat, spanat på idol och bakat ikväll :)




Mhmmmm... Godnatt.

Vanilla Choklad!


Åååååååååh, en jul med vit vaniljchoklad?!
Kan det bli bättre? Neeeej! Nu hoppas jag
bara att den är supergod, vilket jag tror <3

Marabou's första vita choklad. Nomnom :D

Uttråkad!

Har suttit hela kvällen och pysslat med massa olika saker,
men nu känner jag mig extremt uttråkad.. Klockan börjar
dock övergå till tisdag, men det känns inget kul och alltid gå o
sova, för att sedan jobba en hård dag till. Längtar lite tills på
torsdag, då är jag ledig. Ska städa i källaren och sen försöka
städa i lägenheten, så alla nya saker får en fin plats. :)
Kanske blir en sväng till ikea också, hahaa och erikshjälpen.

Svaaamplampa... och Puss i Djungeln! :D



Jag vill pierca mig och fixa nya smycken.
Jag vill tatuera mig. Vem vill vara min rådgivare?

Kan inget roligt hända, typ NU?!!!

När finns den tiden?

Det kanske är dags och sadla om, när man känner att det inte går mer.
Man kämpar och kämpar men det verkar inte hända något. Jag tror jag har
kommit till ett vägskäl i mitt liv, då det är dags och tänka. Fundera på vad
jag vill göra med mitt liv för stunden, för som det är i dagsläget mår jag inte
bra. Två kvällar av tårar, det är inte okej. Jag vill berätta allt för C, men
försöker skona hans öron. Jag vill vara glad när jag kommer hem. Pengar är
ju alltid trevligt, men det finns väl någon gräns. Tänk om man skulle kunna
öppna en liknande butik som AQ, fast här i stockholm. Hmm. Hyrorna är dyra.

Det finns många olika spår att spinna vidare på, söka information om och falla för.
Får se när den tiden finns till då..


RSS 2.0