Grejer.

Det händer grejer.. det händer grejer.
Det handlar om att chansa här i livet.
Dags och börja flyga?

iih.

Och när skaffar blogg.se en app till android?!!

Bilder i hela köket.

Det ligger bilder över hela köksbordet.. och diskbänken. Jag är mitt uppe i min uppgift, men borde verkligen gå och sova. Även fast jag är ledig imorgon, så ska jag upp tidigt och iväg och fixa ett litet stenskott. Min uppgift är stor och just nu är vi ungefär i mitten av kursen, så jag undrar verkligen hur STORT slutprojektet kommer att vara. Det kommer handla om hotell iaf. Just nu håller jag på och hjälpa en påhittad kund, med planering och inredning av en lägenhet. Samt att vi ska rita.. och rita. Perspektiv, då allt blir 3D och skalritning. Det är roligt, iaf när det känns som om det går framåt. Men ibland fastnar man.. och måste kanske tänka om.

Nu känns det iaf som om jag har kommit fram till den känslan jag vill förmedla. Nu gäller det bara och hitta rätt bilder, så att jag får ut känslan också. Tycker faktiskt att det är svårt och kunna förmedla allt det man känner inombords. Jag får visioner, men måste hitta en väg att kunna uttrycka mig på.

Det skulle vara superkul och få göra ett riktigt projekt.

För att hålla igång sen, borde jag nästan fortsätta att göra lite olika kunder, så att man får som ett eget portfolio. Kunna visa för andra, som kanske blir intresserade av att få lite hjälp... eller nåt.

Fin helg.

Idag älskar jag livet. <3

Har haft en väldigt fin helg. En riktigt bra helg.
IKEA-loppis (som var skit). Formexmässa.
Skogsfest i mysig skog. 2km loppis i Aspudden.

O nu har Idol precis börjat! :D

O jag älskar mina nya skor!!!
Sköna och snygga! YeaaaaH!

RSS 2.0