Relationer.. och ledig tid.

Ja.. jag tänker för mycket. Tänker på alla olika relationer jag har i livet. Jag saknar tiden då man var barn och bara kunde hitta på något närsomhelst. Men nu ska det planeras och allt ska fungera i en kalender. Det känns som allt rinner ut i sanden hela tiden. Det är inte många som frågar om att ses. Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär, när jag var barn. Det är mycket man lärt sig om livet på vägen. Jag är orolig i själen och det märks. Fortsätt söka. Men om man känner att sökandet aldrig tar slut då, är det ens någon mening då?

Jag saknar er.

För mig går livet åt spillo om jag bara sitter o glor. Som det här med semester, jag har aldrig tagit semester bara för att, utan jag har alltid haft en plan att göra någonting. En resa eller två. Och nu i sommar kommer jag ha semester i två veckor, då jag egentligen inte har någonting planerat. Det känns väldigt konstigt.

Kommentarer
Postat av: Charlotte Lundstedt

Goddag! vad intressant dina inlägg verkar vara! kommer med all säkerhet läsa på din blogg lite mer! =P Hoppas du har en kul vardag =P

2011-07-01 @ 16:43:22
URL: http://jade.se/paketresor
Postat av: Maria

Intressant blogg du har :)

Du skriver vettiga saker :)

2011-07-01 @ 16:54:37
URL: http://mariimore.blogg.se/
Postat av: jawna

Hej! Ber om ursäkt för att jag lämnar en sån här kommentar. Men hade du velat vara en riktig pärla och lämna en röst på min klänning på Nelly.com's designertävling? Det hade varit guld värt :)



http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=XwOmCWfkZmT6qSQJL2Mi2ocVMa7VYNJv8XV0s1jHb4AFJOMUGY46&third=yes#Gallery

2011-07-01 @ 17:41:42
URL: http://jawnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0